XenoBot Forums - Powered by vBulletin

User Tag List

Results 1 to 3 of 3

Thread: My xenobot has no scripts folder

  1. #1

    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    My xenobot has no scripts folder

    Hello good I have 2 problems with my xenobot I would appreciate if they could help me in that good these are my two problems

    1) -> my xenobot does not bring the scripts folder I try to create it but when adding the lua file the same scripts do not come out in the scripts part

    2) I put reconnect to my xenobot delogeo to prove that the xenobot reconnects the character and does not reconnect ....


    I would like to put a script so reconnect but without being able to put the folder script itself makes it difficult: S

    Please, I need help on that.

  2. #2

    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I've got the same problem. Please, help!

  3. #3

    Join Date
    Dec 2020
    Posts
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    They use to work before, but now they don't. None of them. I have the older version of GTA 5 with dinput8.dll, ScriptHookV and ScriptHookVDotNet, I'm also using the mods folder with Kodi nox OpenIV.asi.
    Last edited by yazouabu99; 05-03-2021 at 09:50 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •