XenoBot Forums - Powered by vBulletin

User Tag List

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 110

Thread: How to use the Scripter

  1. #21
    Moderator
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1,608
    Mentioned
    795 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Good job on this tutorial mate :P

  2. #22
    Lifetime Subscriber
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Nowhere
    Posts
    129
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I frikin love thiss LIke supper likee

  3. #23
    eachziN's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Terra gentil ao turista
    Posts
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    With refiller and depositer soon xeno will be big :P and some actions for potion life percentage, lock spots and all


    No Pain, No Gain.

  4. #24
    Retired Staff Member Flappy Joe's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    England
    Posts
    1,748
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by eachziN View Post
    With refiller and depositer soon xeno will be big :P and some actions for potion life percentage, lock spots and all
    Was this post for me? I don't quite know what you're trying to tell me ;r
    MY STREAM

    ______________

    SUPPORT | PURCHASE | CONTACT | DOWNLOAD


  5. #25
    Hawkeye's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    236
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Good work Floppy. It's very useful.


    Would you like to earn some cash for scripts ? Click the link below

  6. #26

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    done. and i still have problem.

    i see on my script list in client my script but when i try to execute it i see: 23:56 [XenoScript] Rook Sewer Rats lvl 1.lua: unexpected symbol near '<'

    what i should to do?

  7. #27
    Retired Staff Member Flappy Joe's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    England
    Posts
    1,748
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    That's a problem with the LUA script, try another one.
    MY STREAM

    ______________

    SUPPORT | PURCHASE | CONTACT | DOWNLOAD


  8. #28
    Lifetime Subscriber Hendy's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Northern Ireland
    Posts
    1,594
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Or edit it and try fix it yourself.

  9. #29

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    This is not working for me , can someone help me? would be greatly appriciated

  10. #30

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Sweden
    Posts
    194
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @bohsone

    Do you show file extensions for common files? Turn it on in windows and you should see the files as script.lua.txt and then you can rename it to script.lua

    Use google if u dont know how to show all file extensions

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •