XenoBot Forums - Powered by vBulletin

User Tag List

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: Account subscription not active

  1. #11

    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Me too!

  2. #12

    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cant launch my bot cause i just paid

  3. #13

    Join Date
    Apr 2020
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    same here

  4. #14

    Join Date
    Jul 2020
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    me too

  5. #15

    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    just bought subscription and its saying the accounts subscription is not active

  6. #16

    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    same problem now wtf ?!
    where is my 7 $ XD

  7. #17

    Join Date
    Jun 2020
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bought twice. not working.

  8. #18

    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hello, I bought a bot 30 min's ago and It didnt work :/ Idk why, can someone help me ?

  9. #19

    Join Date
    May 2020
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi, I had the same problem, just payed, and until now, my account is expired trial.

  10. #20

    Join Date
    Sep 2020
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anyone got an answer? is it working for you guys now? i got the same problem today

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •