XenoBot Forums - Powered by vBulletin

User Tag List

Results 1 to 8 of 8

Thread: Tibia crashes and closes when i kill a creature!!!

  1. #1

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Exclamation Tibia crashes and closes when i kill a creature!!!

    Yesterday when I went to play with a friend, with the bot to test a Sio script Tibia closed.
    Initially I thought it was a simple bug. However, I could see that the error persisted and that whenever we killed a creature, the game crashed and closed.

    I tested in four ways, as follows:
    1 - Tested to kill a creature, with bot turned off, without party - all good.
    2 - Tested to kill a creature, with bot on, without party - all good.
    3 - Tested to kill a creature, with bot turned off, with party - all good.
    4 - Tested to kill a creature, with bot on, with party - Tibia crashes and closes.

    In addition to the tests, I uninstalled (and deleted) all that was in the xenobot folder on the computer. After that, I downloaded and reinstalled the xenobot without any previous configuration. The problem persisted.

    Please someone help me solve this bug, as I used to play normally (with party) and this issue started to occur recently!

  2. #2

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Please, I cant play with party, because of this I'm loosing money because I paid for a month of subscription and since saturday night I'm stopped!!!

    Please someone help me!!!

  3. #3

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    After many tests, I discovered what's causing the game to crash. It's "Exura Sio". If anyone uses it on me, the game will crash after the next creature I kill.

    What's going on??? Its so sad...

  4. #4

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    From what I can see, the administration is not fucking fucking for me. That shows me one thing, the admins are fucking pissing off if your product is serving users.

    I formatted the computer, reinstalled everything and that shit continues.

    Surely this bug is being caused by an error in the bot, because only with this open the problem happens.

    Migrating now to the Mage Bot or any other.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    781
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Mazela View Post
    After many tests, I discovered what's causing the game to crash. It's "Exura Sio". If anyone uses it on me, the game will crash after the next creature I kill.

    What's going on??? Its so sad...
    Tell me one thing, where do you botting with exura sio crash, global tibia or open tibia server?

  6. #6

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    In OT, but I have another friend who uses xenobot too and him dont have any problem....

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    781
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Mazela View Post
    In OT, but I have another friend who uses xenobot too and him dont have any problem....
    I found your problem. Here you are: CLICK

  8. #8
    Senior Member Trykon's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    UK
    Posts
    952
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by HjugO View Post
    I found your problem. Here you are: CLICK
    +1 <3
    All my full afk scripts are accessible at:
    My thread
    My store
    My project
    Looking for RL Tibia testers - RP and EK scripts for FREE. Link to info.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •