XenoBot Forums - Powered by vBulletin

User Tag List

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: [Update] XenoBot Binary v15.11.28.1267 [Winter Update]

  1. #1
    XenoBot Developer DarkstaR's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    6,058
    Mentioned
    1297 Post(s)
    Tagged
    11 Thread(s)

    [Update] XenoBot Binary v15.11.28.1267 [Winter Update]

    This update adds compatibility for Tibia 10 for the 2016 Winter Update. It will be automatically downloaded when you restart XenoSuite.


    Changelog:
    Code:
    v15.11.28.1267
    Added Client 10 protocol 11.00 compatibility.

  2. #2

    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Canada
    Posts
    154
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    For some reason the regular way i load everything ctrl and right click on my char (classic controls)is not bringing up the menu as normal... is it because this prey dialog shit whats changed?
    Bought 950 TC from @Pibil
    Sold 254EK to @You Mad Bruh
    Bought 4 voucher accounts from @Dat_Ozun

  3. #3

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seems to not work here either

  4. #4
    Fetbojj's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    The Netherlands
    Posts
    90
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks for the quick update!
    Everything seems to run normally for me.

    Will you add a feature that will automatically use the prey system?

  5. #5

    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Canada
    Posts
    154
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Fetbojj View Post
    Thanks for the quick update!
    Everything seems to run normally for me.

    Will you add a feature that will automatically use the prey system?
    Your setting loading normal in client?
    Bought 950 TC from @Pibil
    Sold 254EK to @You Mad Bruh
    Bought 4 voucher accounts from @Dat_Ozun

  6. #6
    Fetbojj's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    The Netherlands
    Posts
    90
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by zwalkes View Post
    Your setting loading normal in client?
    I right click on the grey area between the screen and my eq and click on settings there. Everything seems to work as previously.

  7. #7

    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Canada
    Posts
    154
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Fetbojj View Post
    I right click on the grey area between the screen and my eq and click on settings there. Everything seems to work as previously.
    WOW thanks so much man!
    Bought 950 TC from @Pibil
    Sold 254EK to @You Mad Bruh
    Bought 4 voucher accounts from @Dat_Ozun

  8. #8

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    thanks alot didn't know about that LOL

  9. #9
    XenoBot Developer DarkstaR's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    6,058
    Mentioned
    1297 Post(s)
    Tagged
    11 Thread(s)
    I'll fix the bug with clicking on self char tonight For now the blank space works (I always forget to test on self char because I also use the blank space myself, haha)

  10. #10

    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    unrecognized client!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •