XenoBot Forums - Powered by vBulletin

User Tag List

Page 193 of 203 FirstFirst ... 93143183191192193194195 ... LastLast
Results 1,921 to 1,930 of 2025

Thread: ★★★ [ SolidScripts ] ★★★ Binary Ready 200+ Scripts 100% AFK HUD Quick Support

  1. #1921
    Moderator Nakuu's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    EU
    Posts
    5,194
    Mentioned
    642 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Bobcat92 View Post
    I'm getting the same error as Kuristobar. I can't download one of the scripts I purchased. :/
    Working on that.

  2. #1922

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    14
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hello, I recently bought a script but when I click on the download link I get the following error...

    [Unable to download script. Error 2.]

  3. #1923
    Senior Member Ryszard's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3,988
    Mentioned
    397 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Ashtar View Post
    Hello, I recently bought a script but when I click on the download link I get the following error...

    [Unable to download script. Error 2.]
    As @Nakuu said, we are working on it.

  4. #1924
    Moderator Nakuu's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    EU
    Posts
    5,194
    Mentioned
    642 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    @Bobcat92 @Ashtar
    Should be fixed now. You can download your scripts now.

  5. #1925

    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    3
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thank for the fix
    __

    I have a little problem with the script

    Is there any way to add more backpack for gold? always is filled before the potions run out

  6. #1926

    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    17
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @kuristobar just add another blue backpack inside that blue backpack. It'll automatically go to the next one.
    @Nakuu thank you. I got the download. I appreciate it!

  7. #1927

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Im having a problem with the roshamuul bridge script for paladins, when i try to execute the script it just kills the script instantly, never happend to me before with any of your other scripts, any way to fix that?

  8. #1928
    Moderator Nakuu's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    EU
    Posts
    5,194
    Mentioned
    642 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Dekanez View Post
    Im having a problem with the roshamuul bridge script for paladins, when i try to execute the script it just kills the script instantly, never happend to me before with any of your other scripts, any way to fix that?
    What says the error?

  9. #1929
    Lifetime Subscriber Washand's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    87
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I want to buy a script for TC @Ryszard

  10. #1930

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    14
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Everytime I try to run any of the scripts I've bought so far my char doesn't speak to NPCs, he just walks by them without saying a word.

    I've been reading this thread and some people mention that I should check if [CONFIG] file is running in the script section, but it never is, yet if i attempt to run it I get the following error.

    XenoScript Error:
    Script: [CONFIG] M Communication Breakdown.lua
    Line #: 8
    Chunk: ...:?Users?godsf?DOCUME?1?XenoBot?Scripts??_CONFI? 1.LUA
    Error: attempt to index global 'Config' (a nil value)
    I also read that this could be because I'm missing a script called "ssLib" which I cant find anywhere and Im not even sure its even related.


    I sent a PM to Nakuu but It's been 3 days and he hasn't replied.

    Please help me. I paid 17 USD for those scripts and I'm not able to use them.

    --Just In case
    1. I do have the lua file in the scripts folder and the Xbs on the settings folder
    2. I know I'm not supposed to run the config.lua script after loading settings but well, since its not working as it should i did to test.
    3. I didn't even had to edit the config file since the settings it has pre-configured work fine for me.
    4. I even re-installed xenobot and restarted the pc.
    Last edited by Ashtar; 08-09-2017 at 09:45 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •