XenoBot Forums - Powered by vBulletin
Page 26 of 26 FirstFirst ... 16242526
Threads 501 to 516 of 516

Forum: Bug Reports

Report any bugs you find in XenoBot

  1. Sticky Thread Sticky: Provide Scripts!

    Started by DarkstaR, 11-13-2012 09:27 PM
    • Replies: 0
    • Views: 2,626
    11-13-2012, 09:27 PM Go to last post
  2. Sticky Thread Sticky: How To Report Bugs

    Started by DarkstaR, 12-19-2010 04:28 PM
    • Replies: 0
    • Views: 3,529
    12-19-2010, 04:28 PM Go to last post
  1. [XenoBot Bug - Non-Issue] [Other] Creature.Follow w/ Captain Max

    Started by Bollo, 10-22-2014 06:13 PM
    • Replies: 1
    • Views: 848
    10-23-2014, 08:31 PM Go to last post
  2. [XenoBot Bug - Open] [Windows 7 x64] Reconnect Bug

    Started by HjugO, 10-23-2014 03:23 PM
    • Replies: 0
    • Views: 391
    10-23-2014, 03:23 PM Go to last post
  3. [XenoBot Bug - Pending] [Windows 7 x64] 'Debug Assertion'

    Started by KKam, 10-17-2014 08:45 PM
    • Replies: 6
    • Views: 687
    10-23-2014, 02:28 PM Go to last post
  4. [XenoBot Bug - Open] [Windows 7 x64] Looter starting to fail

    Started by maroxy, 10-22-2014 11:17 AM
    • Replies: 6
    • Views: 759
    10-22-2014, 07:25 PM Go to last post
  5. [XenoBot Bug - Non-Issue] [Windows 7 x64] Spell Delay

    Started by Alastorsz, 10-17-2014 11:41 PM
    • Replies: 4
    • Views: 988
    10-22-2014, 04:26 AM Go to last post
  6. [XenoBot Bug - Non-Issue] [Windows 7 x86] Disconnected alarm doesnt work

    Started by Tripkip, 10-21-2014 02:01 PM
    • Replies: 2
    • Views: 573
    10-22-2014, 04:26 AM Go to last post
  7. [XenoBot Bug - Open] [Windows 7 x64] E06 Error

    Started by nurlan, 10-18-2014 11:02 AM
    • Replies: 4
    • Views: 716
    10-21-2014, 04:56 PM Go to last post
  8. [XenoBot Bug - Fixed] [Windows 7 x64] Alarm Yelow Box. Aphopis?

    Started by keepo, 06-23-2014 11:43 PM
    • Replies: 4
    • Views: 1,101
    10-21-2014, 12:05 PM Go to last post
  9. [XenoBot Bug - Open] [Windows 7 x86] Problem to install

    Started by vitintensu, 10-15-2014 08:38 PM
    • Replies: 2
    • Views: 447
    10-18-2014, 01:52 AM Go to last post
  10. [XenoBot Bug - Non-Issue] [Windows 7 x64] 'Debug Assertion'

    Started by Denstrom, 10-17-2014 12:50 PM
    • Replies: 1
    • Views: 480
    10-17-2014, 05:02 PM Go to last post
  11. [XenoBot Bug - Open] [Windows 7 x86] Cant connect to server

    Started by haseo_gu, 10-04-2014 06:06 PM
    • Replies: 1
    • Views: 575
    10-17-2014, 12:56 PM Go to last post
  12. [XenoBot Bug - Open] [Windows 7 x86] expired and wont login now?

    Started by Kody, 10-16-2014 04:20 AM
    • Replies: 2
    • Views: 439
    10-16-2014, 08:06 AM Go to last post
  13. Moved: [XenoBot Bug - Open] scripts wont load?!

    Started by Kody, 10-03-2014 12:27 AM
    •  
    •  
  14. Moved: [XenoBot Bug - Open] [Windows 7 x64] Hacked?

    Started by hellsgods91, 10-31-2013 09:39 AM
    •  
    •  
  15. Moved: [XenoBot Bug - Open] [Windows XP] Client Debug + LOG ATTACHMENT

    Started by vincenzo, 10-04-2013 01:09 PM
    •  
    •  
  16. Moved: [XenoBot Bug - Open] [Windows 7 x32] Error cant login.

    Started by ramlösa, 10-01-2013 02:32 PM
    •  
    •  

Forum Information and Options

Moderators of this Forum

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
More than 15 replies or 150 views
Hot thread with unread posts
More than 15 replies or 150 views
Hot thread with no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •