PDA

View Full Version : Shovel issue



tibiaAdde86
11-28-2015, 03:27 AM
Hello community!
I have A problem that someone might have A solution on?
I make bots at Ank tombs and the only thing i hate with it is the digging....
Now i uses the bots own Shovel funktion but he try to walk after every try!!
Can someone help me with this issue in anyway..?
P.S i got banned when GM came and i hade regular shovel funktion on..

seba2632
11-28-2015, 01:26 PM
When GM came? There's not even GM's in Tibia anymore?

Nakuu
11-28-2015, 01:29 PM
When GM came? There's not even GM's in Tibia anymore?

Some Open Tibia Server probably.

About the topic - at the moment the only solution is to use your own .lua function or use scripts that uses such function.

tibiaAdde86
11-28-2015, 02:47 PM
i have tryed make A few LUAs but cant get it to work correct..