PDA

View Full Version : Professional Hud Profit/Waste



arkazann
11-22-2015, 06:38 PM
Hey guys, I'm looking for professional hud like profit, waste, gold earned already and how long bot hunts. Something like that, I can't really find one like that. The "Get Scripts" have great hud in game, even the loot list, I just tried to find something like that for my scripts and I still can't. Anyone maybe know how to make it or something? The other thing is about exiting client, someone know maybe what need to write to client auto-exit with label or something?

HjugO
11-22-2015, 06:52 PM
Hey guys, I'm looking for professional hud like profit, waste, gold earned already and how long bot hunts. Something like that, I can't really find one like that. The "Get Scripts" have great hud in game, even the loot list, I just tried to find something like that for my scripts and I still can't. Anyone maybe know how to make it or something? The other thing is about exiting client, someone know maybe what need to write to client auto-exit with label or something?

As you wish.
1st:
https://www.dropbox.com/s/fmqx3myjthyifsf/HjugO%27%20HUD.lua?dl=0
Change "Character1" to your character name, items and supplies as well.
2nd:
Force exit or logout?

arkazann
11-22-2015, 07:54 PM
Thanks for the script, it works great :-)
About second question I mean exit, completely shut down client.

HjugO
11-22-2015, 08:12 PM
Thanks for the script, it works great :-)
About second question I mean exit, completely shut down client.


registerEventListener(WALKER_SELECTLABEL, "onLabel")

function onLabel(label)
if(label == "ForceExit") then
os.exit()
end
end

You have to add label called "ForceExit" in WPT.

arkazann
11-22-2015, 08:15 PM
Thanks a lot, it's all looks great, I been lookin them for like 2 hours on the internet, but almost all threads are dead but in archive so old to work. :)

arkazann
11-22-2015, 09:12 PM
Im thinkin about two more things, the first one is:
How to change the value of items? I mean, the loot list says something is worth 90 gold when actually it's worth like 2000,3000~. I mean turtle shells.
The second thing is why are the 3 lines in config with name and items? Can't be one ?

HjugO
11-22-2015, 09:23 PM
Im thinkin about two more things, the first one is:
How to change the value of items? I mean, the loot list says something is worth 90 gold when actually it's worth like 2000,3000~. I mean turtle shells.
The second thing is why are the 3 lines in config with name and items? Can't be one ?

Item price is based on Item.GetValue() function, i didn't make custom values, maybe in the future.

Second question, as you see every bracked responds for different character name, so if you want to use hud for one character you can delete other lines.