PDA

View Full Version : XenoBot Bug - Open [Windows 7 x86] Minimize error



Ghazkyt
12-17-2014, 09:32 PM
Bug ReportOperating System:
Windows 7 x86 Short Description:
Minimize error Behaviors: Client Freeze/Crash

Indepth Description:
Client stops working after using any Minimize() function. Only happens when I'm out of the remote desktop (From a server to set the botfarm).

Ghazkyt
12-17-2014, 09:37 PM
Some notes:
It used to work fine before the last update where the function was improved.
The Minimize function works, at the moment I am not inside the server using remote desktop, it crashes in the next attemp to minimize.
I've made some tests with the OpenChildren function which does the same, with the same ending.
Here's a little piece of code I did for test where the client crashes (remember it only happens when I'm out of the server):

local mypos = Self.Position()
function testinG()
wait(600)
Self.CloseContainers()
wait(600, 800)
Self.BrowseField(mypos.x, mypos.y - 1, mypos.z)
wait(600, 800)
Container.GetLast():Minimize()
wait(400, 600)
testinG()
end

testinG()

DarkstaR
12-17-2014, 09:57 PM
Interesting find, I'll check it out. Really weird edge case o.o

DarkstaR
12-17-2014, 10:00 PM
One question:
Is this a "headless" server? (e.g. no monitor attached when you're not remoting?)

Might help me track down the issue.

Ghazkyt
12-18-2014, 12:21 AM
Switch to TeamViewer and be sure to uncheck "Lock on session end" before disconnecting.
That is not a real bug caused by XenoBot but more like due to Remote Desktop Connection ending the session upon disconnect.
I'd believe it is, it didn't happen before the update, plus the character bots fine until it has to reopen the backpacks and minimize (can be like an hour after session ending).

One question:
Is this a "headless" server? (e.g. no monitor attached when you're not remoting?)

Might help me track down the issue.

Yes.

Ghazkyt
01-07-2015, 05:21 PM
The bug is still there after the update, I've just did the same test.

PS: I've found a solution already.

Nakuu
01-07-2015, 05:35 PM
The bug is still there after the update, I've just did the same test.

PS: I've found a solution already.

Mind to share the solution? :)

Ghazkyt
01-07-2015, 06:25 PM
Mind to share the solution? :)

Not minimizing them.
The container opens and depending on how many slots it has occuped the window will be wider,
so using a bag (optionally) in the middle of everything will open every container with 1 slot of width (The bag must contain 4 occupied slots as maximum, else the container will get a wider window).

Here's an example:
11585

Still worse than minimizing them but it works.