PDA

View Full Version : New PC



erwebox
06-08-2014, 01:16 AM
My PC is broken so im borrowing one from my bro. Here are the specs:

CPU: AMD FX 6100
GPU: Nvidia GTX 670
RAM: 8 GB
PSU: Corsair TX650 v2
MB: Gigabyte GA-78LMT-S2P
HDD: 160GB
CASE: Cooler Master HAF 922

Do u think its good enough for running 10+ tibia mcs?? if not what would i need to upgrade.
THX

raiQi
06-08-2014, 06:38 AM
Should be fine if you use windmods.

J.Dre
06-08-2014, 01:13 PM
More like 7-10 maximum.

Koksik22
06-09-2014, 01:03 PM
My PC is broken so im borrowing one from my bro. Here are the specs:

CPU: AMD FX 6100
GPU: Nvidia GTX 670
RAM: 8 GB
PSU: Corsair TX650 v2
MB: Gigabyte GA-78LMT-S2P
HDD: 160GB
CASE: Cooler Master HAF 922

Do u think its good enough for running 10+ tibia mcs?? if not what would i need to upgrade.
THX

with windaddons 40+ mc

erwebox
06-09-2014, 08:46 PM
with windaddons 40+ mc

whats that? so i guess im good botting 5+- mcs while playing lol or dota2? + spotify nd mozilla

Koksik22
06-09-2014, 10:37 PM
whats that? so i guess im good botting 5+- mcs while playing lol or dota2? + spotify nd mozilla

its awesome tool to reduce your fps limit. you can download it from windbot webside. you need to have instaled windbot, but you no need to use or have license.

ppgab
06-09-2014, 11:07 PM
its awesome tool to reduce your fps limit. you can download it from windbot webside. you need to have instaled windbot, but you no need to use or have license.

but i don't see the point in that, to run tibia smoothly you need atleast 20 fps, if you put lower than that your character will walk waaay slower unless you have mapclick enabled, even with xenobot you cant run cavebot scripts with 1 fps, and that will only help your video card anyways

Koksik22
06-09-2014, 11:20 PM
but i don't see the point in that, to run tibia smoothly you need atleast 20 fps, if you put lower than that your character will walk waaay slower unless you have mapclick enabled, even with xenobot you cant run cavebot scripts with 1 fps, and that will only help your video card anyways

did you test it?? if not then do it :) in game its run with max framerate. Go test it, put bot on 1 mc with windaddons and on another mc check how fast is he , you will be suprised :)

erwebox
06-10-2014, 12:12 AM
but i don't see the point in that, to run tibia smoothly you need atleast 20 fps, if you put lower than that your character will walk waaay slower unless you have mapclick enabled, even with xenobot you cant run cavebot scripts with 1 fps, and that will only help your video card anyways
ye thats true, tibia isnt a high demanding game. in fact i always set a max of 30fps cuz its not a big difference anyway.

Koksik22
06-10-2014, 12:32 AM
ye thats true, tibia isnt a high demanding game. in fact i always set a max of 30fps cuz its not a big difference anyway.

with windaddons if you set 1fps in game you will fast like guy who set maximum framerate... just check it :)

ppgab
06-10-2014, 12:36 AM
ye thats true, tibia isnt a high demanding game. in fact i always set a max of 30fps cuz its not a big difference anyway.

yeah i'd say, if your video card permits , you can run as many tibias your ram can support, a decent case with a good cooling system is necessary too

ppgab
06-10-2014, 01:14 AM
with windaddons if you set 1fps in game you will fast like guy who set maximum framerate... just check it :)

sorry to be the bringer of bad news but you're mistaken here, windaddons sets to 1 fps when tibia is minimized, when you open it again it sets the fps to normal, so all your minimized botters are walking on 1 fps like a turtle :|

Koksik22
06-10-2014, 01:29 AM
sorry to be the bringer of bad news but you're mistaken here, windaddons sets to 1 fps when tibia is minimized, when you open it again it sets the fps to normal, so all your minimized botters are walking on 1 fps like a turtle :|

Minimized? just can be not focused, like a turtle? hahah wanna bet?? dont write anything about something what you dont know. also not post any bullshit before test that windaddons.

ppgab
06-10-2014, 01:35 AM
Minimized? just can be not focused, like a turtle? hahah wanna bet?? dont write anything about something what you dont know. also not post any bullshit before test that windaddons.
ye but i tested it

Koksik22
06-10-2014, 01:45 AM
ye but i tested it

How do you tested it?? open 1 mc with bot on windaddons and on other mc check how fast is that bot on windaddons ok??

ppgab
06-10-2014, 01:48 AM
How do you tested it?? open 1 mc with bot on windaddons and on other mc check how fast is that bot on windaddons ok??

i don't understand what you mean by fast, i looked at it while not focused (1 fps) and it was walking like a turtle using the walker

Koksik22
06-10-2014, 02:53 AM
i don't understand what you mean by fast, i looked at it while not focused (1 fps) and it was walking like a turtle using the walker

yea its looked like turtle, but in game he run as fast as he can

erwebox
06-10-2014, 03:10 AM
ye but running at 1fps u can miss come loot and thing like that as far as i know

Koksik22
06-10-2014, 01:38 PM
ye but running at 1fps u can miss come loot and thing like that as far as i know

nope, if you dont want help from guy who was botting 75+mc and have propably best knowledge about botting then ok.