PDA

View Full Version : Low fps? Lagging? I need help



Jasonmcneil
01-14-2014, 04:13 AM
alrighty so i made a thread about a week ago and nobody responded to it so im gunna try a diff section of the forum now lol..

I have a gaming pc

Quad core i7 860(lil old i know)
Radeon R9 270x(4gb version)
6gbs of ram

what i dont get is my brothers basic home desktop is running tibia smoother than mine and hes got lower specs,
he can mc like 3 chars with no lag on screen, i can barely run 1 client without getting the medium lag circle.. were both running the same fps cap at 50 on direct x9..

Can anyone help me please? trying to bot like 5 chars and my mains keep dieing due to PC lag.. and the occasional awesome kiksoft

Kush
01-14-2014, 04:17 AM
I advise you to use lower FPS, 15-10, or can use
http://forums.xenobot.net/showthread.php?21060-TLF-Tibia-Low-Framerate

Jasonmcneil
01-14-2014, 11:07 PM
Its gotta be a bigger problem then that this pc can handle bf4 at ultra graphics.. it should be able to run 500 1d game Mc's.. anyone out there at all who knows?

alpha90
10-11-2014, 12:59 AM
I have the same problem.
Do someone have a solution for this?

J.Dre
10-11-2014, 01:02 AM
Buy a new HDD, install a fresh copy of Windows, stop downloading programs and porn.

Problem solved.

alpha90
10-11-2014, 01:09 AM
Buy a new HDD, install a fresh copy of Windows, stop downloading programs and porn.

Problem solved.

Nice, you helped me alot!

_"

Kody
11-09-2014, 07:01 AM
man download this thing called leatrix latenecy fixer, just google it and install it, trust me!

reecey
11-09-2014, 08:57 AM
Re-install your graphics driver and install the latest directx and check that your cpu isnt overheating - if all lese failes do a hard drive reformat with a fresh install of windows also while botting you should use 10fps to reduce power draw and give your more cpu power for other things