PDA

View Full Version : [Update] XenoBot v2.3.0



DarkstaR
03-06-2012, 06:49 PM
This update makes large changes to the pathfinder, implements arrow keys for all walking, and adds a quantifiable amount of features to the Cavebot. These huge changes, however, are just one small piece of the extensive scope of this update. This update also adds overdue functionality to the verification system and fixes bugs with the Cavebot, Scripter, and Settings. Furthermore, the Scripting library has been vastly enhanced and has incorporated Syntax's library by default. Lastly, no more keys we be reset due to user error. You guys understand the system and, if you choose to reformat twice within two weeks, it's your job to make sure not to re-register XenoBot until you've finished making changes. This new system will be unaffected by system changes but may be affected by changing your motherboard, harddrive, or updating your BIOS.

Note: This update will reset your key and will temporarily render some older versions of XenoBot useless. Once Tibia updates past 9.44, functionality to the affected versions will be restored.


Changelog:

v2.3.0
Removed the "Unsafes" content window and the "Dash" feature.
Added the default "io" and "os" classes to the Lua scripter.
Added "Walker Stuck" to "Alarms."
Added "Move Up" and "Move Down" to the context menus of all ListBoxes.
Added "Pathfinder" Dialog Window.
Added "Walk on Fields" to "Pathfinder."
Added "Walk on Furniture" to "Pathfinder."
Added "Walk on Players" to "Pathfinder." This feature was already implemented, however, I added the option to turn it on or off since turning it off saves a lot of CPU cycles.
Added "Evade Towards Last Waypoint" to "Pathfinder." See below (Modifications section, line 3)
Added "Show Diagnostic Information" to "Pathfinder." Enabling this feature will help me in spotting bugs with the pathfinder.
Added some safeguards to functions in the scripter which could lead to bans with poorly made scripts (very rare yet possible).
These safeguards should also fix the bug which caused the bot to skip looting a body if it did an action right before trying to open the body.
Lastly, with these safeguards I have added meaningful return values to the scripter. Any function which sends data (Say, Use, MoveItem) will return 0 if it fails ("Fail" being defined as having malformed parameters or being sent to soon).
Modified Anti Idle to always return your character to its original perspective.
Modified XenoBot's menu to group items more sensibly.
Modified the behavior of 3SQM and 4SQM Run targeting stances. You can now, optionally, make these stances move with slight bias towards the last waypoint you've successfully reached.
Modified the behavior or the "Node" waypoint type. A node will now have a completed state once you are within 3SQM of it instead of adjacent to it.
Modified "Targeting" and "Looter" console windows. You no longer need to select the Edit context menu (in fact, it is no longer there), the editor will automatically show when an item is selected.
Fixed a bug which caused the "Settings" window to always select the first setting when re-opened (Causing me to do stupid things like accidentally save over my cemetery -1 script -.-)
Fixed a bug with the Scripter which caused non-stackable items to return a count of zero.
Fixed a bug which caused the "WALKER_SELECTLABEL" Scripter event to sometimes pass nil or malformed label names (Which some people think is the walker skipping the event).
Fixed a bug with the pathfinder causing it to try and walk on "floating" border tiles (EG The dark-colored stone borders on floor 6 at yalahar minos)
Implemented my own "global" pathfinding using the minimap and changed the way I send steps. This brings about many changes, with the Cavebot:
Overall changes:
XenoBot will NEVER mapclick now. It will always use "arrow-key" steps
The bot is able to walk on fields and furniture, as well as tell when it can't reach a waypoint
Bugs fixed:
"Flux" that happens when the bot essentially fights with itself over its destination (E.G. Corpse or Waypoint)
Random mid-mapclick stops
"Snapbacks" that happen when trying to override the Cavebots walking
Caveats:
Any path which expands more than 1000 nodes will be deemed as "unreachable." This keeps the client from freezing while it, essentially, searches the entire Tibian map
The bot may act weird when walking sometimes. If you notice it walking oddly, place your waypoints closer together (See Below)
1-ways: Have a stand at first tile before the 1-way and the first tile after it (same for doors)
Advanced Obstacles: Have a stand at every corner of the obstacle
Changed the Injector's login system to be much more specific and user-friendly. Some of the new features follow:
Instead of always getting the "Wrong account or password!" error, you will now get one of the following:
"This accounts subscription expired X days ago."
"This accounts subscription expired X hours ago."
"You have infinite time left on your XenoBot subscription."
"This accounts subscription is not active."
"Wrong username or password."
"This account doesn't have a subscription."
"Invalid Verification String!"
Additionally, once you are logged in, you will see how much time is left on your subscription (Represented in Days or Hours).
Lastly, I have also added a button which will allow you to change which account you're using at any time.

New Scripter methods (Credits to Syntax):

General Additions:
getPositionFromDirection(pos, dir, length)
getActiveRingID(itemid)
getTargetsInArea(pos, radius, aggressiveness, includePlayers)

Creature Class Additions:
Creature:isPlayer()
Creature:isNpc()
Creature:isMonster()
Creature:isFriendly()
Creature:isInnocent()

Container Class Additions:
Container.GetLast()
Container.GetIndexes()
Container:isEmpty()
Container:isFull()
Container:EmptySlots()

Self Class Additions:
Self.LookPos(range)
Self.Money()
Self.DepositMoney(amount)
Self.WithdrawMoney(amount)
Self.Flasks()
Self.DropFlasks(x, y, z) Sorry, this is broken atm, use: Self.DropItems(x, y, z, 283, 284, 285)
Self.ItemCount(itemid [, container])
Self.DropItems(x, y, z, ...)
Self.Cast(words, mana)
Self.UseLever(x, y, z, itemid)
Self.OpenDoor(x, y, z [, key])
Self.CloseDoor(x, y, z [, key])
Self.CutGrass(x, y, z)
Self.UsePick(x, y, z)
Self.Equip(itemid, slot [, count])
Self.OpenDepot()
Self.DepositItems(...)
Self.WithdrawItems(slot, ...)

String Class Additions: --credits: http://lua-users.org/wiki/StringRecipes
string:titlecase()
string:split(s)
string:trim()

And to top it all off, here is an example depositor script using the new library, made by Syntax:

--[[
StartHunting:
walk
through
cave
nodes
CheckCap:
GotoDepot:
walk
to
depot
nodes
DepositItems:
stand backwards one tile to clear windows
WithdrawItems:
GotoHunt:
walk
back
to
hunt
]]

registerEventListener(WALKER_SELECTLABEL, "onWalkerSelectLabel")
function onWalkerSelectLabel(labelName)
if (labelName == 'CheckCap') then
if (Self.Cap() < 720) then
gotoLabel("GotoDepot")
else
gotoLabel("StartHunting")
end
elseif (labelName == 'DepositItems') then
-- itemid or {itemid, depot backpack}
Self.DepositItems(3031, {3035, 0})
elseif (labelName == 'WithdrawItems') then
-- slot, item1, item2, etc. (item can be a table like {itemid, backpack slot, count} or just itemid)
Self.WithdrawItems(0, 3507, {3350, 1, 4})
gotoLabel("GotoHunt")
end
end


For download and operation instructions, refer back to this thread:
http://forums.xenobot.net/showthread.php?19

Syntax
03-06-2012, 06:55 PM
Nice long changelog you got there. ;)

DarkstaR
03-06-2012, 06:55 PM
Hey, baby, long is my specialty.

leleog
03-06-2012, 07:01 PM
testing, thanks DarkstaR, my first impression is that the looting is working perfectly now, it doesnt skip loots and all, also the walk through fire stuff open lots of new possibilites, very excited and happy with the update, keep going and let's bot !

ethan
03-06-2012, 07:03 PM
coool : )

ill try : D


ty

Wito
03-06-2012, 07:07 PM
how exactly works

Self.DropItems(x, y, z, ...)

E.G.???? Self.DropItems(x, y, z, 285)

danonix
03-06-2012, 07:12 PM
Great! Thank You

Syntax
03-06-2012, 07:15 PM
how exactly works

Self.DropItems(x, y, z, ...)

E.G.???? Self.DropItems(x, y, z, 285)

Yes. Self.DropItems(x, y, z, itemid1, itemid2, itemid3, itemid4, etc...)

danonix
03-06-2012, 07:40 PM
Also got one question for Open doors. If doors are closed, software will open that, but if its opened, and there's a open label, it will close it or not?

Syntax
03-06-2012, 07:48 PM
Also got one question for Open doors. If doors are closed, software will open that, but if its opened, and there's a open label, it will close it or not?

If the doors are already opened it will close them (because there's no way of telling if they are open yet) but it will then know it fucked up and will reopen and continue.

fishman
03-06-2012, 07:54 PM
Waited for this, the best part must be the looting issue. <3

Y2Quake
03-06-2012, 07:59 PM
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEE

fishman
03-06-2012, 08:03 PM
One thing though, I installed the new one - but I still have the unsafe window and no changes to the looter yet.

Junnior
03-06-2012, 08:05 PM
YEEE NOW I CAN MAKE VENGOTH SCRIPT :D ahhaha thanks darkstar :D

blakw
03-06-2012, 08:09 PM
Good job DarkstaR!

Would be great to have documentation about all functions even if they are almost self explanatory.

Syntax
03-06-2012, 08:15 PM
Good job DarkstaR!

Would be great to have documentation about all functions even if they are almost self explanatory.

slowly but surely: http://www.lualand.net/functions

blakw
03-06-2012, 08:34 PM
slowly but surely: http://www.lualand.net/functions

Lovely!

fishman
03-06-2012, 08:52 PM
solved, thanks syntax haah

curry
03-06-2012, 11:02 PM
thanks for this big update!!! :)

Apotheosis
03-06-2012, 11:45 PM
i got a problem with this update, all your previous installers where .exe wich i can manage to install under ubuntu, but when i want to install msi it wont load it, yes i know i can manage them in wine, sadly all the bottles i need are handle by crossover, wich is way better than wine, wondering if you can make 2 versions of it, .exe and .msi or if im just fucked

jo3bingham
03-07-2012, 12:03 AM
i got a problem with this update, all your previous installers where .exe wich i can manage to install under ubuntu, but when i want to install msi it wont load it, yes i know i can manage them in wine, sadly all the bottles i need are handle by crossover, wich is way better than wine, wondering if you can make 2 versions of it, .exe and .msi or if im just fucked
You can use p7zip (7-zip) for Ubuntu to extract .MSI files.

Traore88
03-07-2012, 12:09 AM
GOOD JOB!!!

Apotheosis
03-07-2012, 12:40 AM
You can use p7zip (7-zip) for Ubuntu to extract .MSI files.

thats just the kind of answer i want for edb @[email protected]

checking...

http://img404.imageshack.us/img404/8215/xenobot.png


http://img43.imageshack.us/img43/2583/filesy.png

so theres the image i belive im missing some windows files, or the connection its blocked somehow..
so its calling the winapi, so im gonna google that

seems that IWbemServices dosnt exist in ubuntu or wine or crossover


LOL i can install redbot and kerabot, somehow i cant install xeno LOL

http://img705.imageshack.us/img705/3282/redbot.png

you can delete the screeny when you read it darkstar, you probably know what i need to run this

forget about it im going to do a windows partition and thats it

Rexdale
03-07-2012, 06:55 AM
omg i fucking love you darkstar i can finally bot again! thanks to anyone who helped too!

arar
03-07-2012, 08:52 AM
The new update won't work for me, so I installed the older version and it says I have to wait 14 days. : /

DarkstaR
03-07-2012, 08:57 AM
More information would be nice. I cannot fix "not working for me."

Spectrus
03-07-2012, 08:58 AM
The new update won't work? How not?

What happened is that this new update generates you a new key. If you try to use the old version, it tries to use your old key, but it's just been changed so you can't.

So again, why won't the new version work?

edit: DarkstaR huntet 4 beet me to p0st

mcool
03-07-2012, 10:19 AM
I'm trying the new update.
The new features rocks, but they cavebot walker now seems worse for me. The char is mooving too slow, square by square, and chase oponent doesn't work anymore (the auto chase made by the bot is slow and can't reach creatures).

In spite of all that, great work!

malin
03-07-2012, 11:13 AM
i have the same, I want to install older version 2.2.1 becouse in 2.3.0 my walker doesnt work, after first node he stoped :/, I try do it my path from new and the same. I try to install older version but when i start i have message tha I havet wait 14 days becouse mu hardware finger ble, ble ;)

DarkstaR
03-07-2012, 11:17 AM
What level is the character? Do you have high ping? How fast is you processor?

There's a number of things that can cause this but any two combinations of those three mentioned factors can create the perfect lag storm. The more info you can give, the better the chance I fix it soon.

mcool
03-07-2012, 11:32 AM
I play in a netbook Atom N750 2GB ram, with a 50mb adsl connection.
Char is level 77 right now + boh.

I know this lags may be due to my low processor clock for tibia, but still, xenobot version 2.2.1 was good for me. Any chances of getting my HWID reseted in the server so I can keep playing with it for as long as tibia doesn't update?

Curtiz
03-07-2012, 11:54 AM
Same here i was botting ED soils before the uppdate workt perfect but now for some reason the char dosent move when i put the script on..??

malin
03-07-2012, 11:54 AM
i have laptop hp, with core 2 duo 2.4GHz, 3GB RAM, windows xp.

alhaz
03-07-2012, 12:46 PM
What level is the character? Do you have high ping? How fast is you processor?

There's a number of things that can cause this but any two combinations of those three mentioned factors can create the perfect lag storm. The more info you can give, the better the chance I fix it soon.

Same here, my script for yalahar dragons on 101ed worked perfectly and now char is moving very slow and sometimes go crazy. I have just loaded old script without any from the new functions.

My laptop is:

core i5 2520m 2,5ghz
8gb ram

net is 4mbit dsl (only im using this connection)

wooster
03-07-2012, 12:57 PM
it's a pity that 'failed to load/save profile' issue hasn't been fixed...

DarkstaR
03-07-2012, 01:53 PM
I play in a netbook Atom N750 2GB ram, with a 50mb adsl connection.
Char is level 77 right now + boh.

I know this lags may be due to my low processor clock for tibia, but still, xenobot version 2.2.1 was good for me. Any chances of getting my HWID reseted in the server so I can keep playing with it for as long as tibia doesn't update?


Same here, my script for yalahar dragons on 101ed worked perfectly and now char is moving very slow and sometimes go crazy. I have just loaded old script without any from the new functions.

My laptop is:

core i5 2520m 2,5ghz
8gb ram

net is 4mbit dsl (only im using this connection)

I'll have a look at this. I was having the same problem when first developing the new walker but I fixed it and tested it in various conditions (on a level 170, 101, 70, 31, etc. Varying amounts of ping as well) and it seemed fine.



Same here i was botting ED soils before the uppdate workt perfect but now for some reason the char dosent move when i put the script on..??

Does the "Walker Stuck" alarm sound, if enabled? Chances are your waypoints are too far apart.




it's a pity that 'failed to load/save profile' issue hasn't been fixed...

I've looked into this problem and its being very elusive, it seems to be a more specific error. I tried to fix it but couldn't delay such a large update for one more fix. It will be fixed soon.

tookas
03-07-2012, 03:03 PM
I think pathfinding system is not optimized yet. I made wpts for magicians and one time depositer is getting lost in the middle of yala and next time it works perfect. I hope DarkstaR will try to improve this.

ledek89
03-07-2012, 03:07 PM
How to install an update? I installed it twice and nothing changed. Do i need to uninstall it firest? I don't want to lose my settings.
Please help.:confused:

arar
03-07-2012, 03:11 PM
I get something along the lines of "Failed to secure COM", I can't remember it exactly, but the bot crashes, and Tibia client follows. Then I wanted to keep on training with monks so I reinstalled the old versionand it says I have to wait 14 days, not cool.

adams
03-07-2012, 03:29 PM
That update sux very much, walker totally doesn't work, it going only 2 wpts (when i got 30).. older version better, jo. i got win7 64 bit.

adams
03-07-2012, 03:42 PM
LOOOOL, i installed this fck retard version 2.3.0 and now i can't bot on older bot...

installed older version and...?
wtf? 899

DarkstaR
03-07-2012, 03:45 PM
The walker doesn't suck, your waypoints suck. If its not going to a waypoint it because it has to expand > 1000 nodes to find it, meaning it is unreasonable far away. Make waypoints that aren't 500 miles apart and it will work fine (The closer, the better).

Arar, I already PM'd you asking for some info, I'm trying to fix the issue now. The faster your respond the faster I can fix it.


LOOOOL, i installed this fck retard version 2.3.0 and now i can't bot on older bot...

installed older version and...?
wtf? 899
lrn2read the BOLD PRINT in the main post.

malin
03-07-2012, 04:00 PM
Hey Darksatr, I made path of nodes closes like in fist version of my script(distance between nodes are max 5 boxes), and walker doesn't work ;/, after 2 nodes they stooped.

DarkstaR
03-07-2012, 04:01 PM
Send me the waypoints and tell me where to start them at.

malin
03-07-2012, 04:02 PM
how can I send you ?

Curtiz
03-07-2012, 04:02 PM
This is a big problem i did the same i did few wpt with max 3-4 sq between the nodes and the bott still get stuck .... this uppdate rlly sux..

DarkstaR
03-07-2012, 04:05 PM
Maybe a private message?

malin
03-07-2012, 04:08 PM
i will send, try do it there 4 nodes close of them i try to it perfectly work ?

astroz123
03-07-2012, 04:09 PM
we can trade items with npc?

leleog
03-07-2012, 04:12 PM
well, looks like the problem that make the tibia client stop working wasnt solved =/

Wito
03-07-2012, 04:12 PM
if u have walker stuck it means your nodes are too far away from another node. Just make a one node before next node , paste it in the middle of those 2 nodes and everything is fine. I had this same but it works perfect now.

malin
03-07-2012, 04:20 PM
I think that will be problem when you attak from distance and your distance form node is to long and then the walker will be stack to

Apotheosis
03-07-2012, 04:25 PM
hes probably missing the windows installer to be able to install msi packages.
solution : update your windows

qwaszx
03-07-2012, 04:26 PM
How to install an update? I installed it twice and nothing changed. Do i need to uninstall it firest? I don't want to lose my settings.
Please help.:confused:

Can anybody answer to this question?

DarkstaR
03-07-2012, 04:26 PM
well, looks like the problem that make the tibia client stop working wasnt solved =/

I've been trying to find people to help me fix this but noone can. I only get the bug once per 200~ or so injects, so it is very hard for me to fix without help.



if u have walker stuck it means your nodes are too far away from another node. Just make a one node before next node , paste it in the middle of those 2 nodes and everything is fine. I had this same but it works perfect now.

This.


Can anybody answer to this question?

Make sure cache is cleared when you download the setup.msi file.

thiiix7
03-07-2012, 04:58 PM
While not using the walking fields, now my char in tibia was very slow, it seems that walks with the keyboard, 1 sqm at a time.

How can I solve this?

DarkstaR
03-07-2012, 05:04 PM
The bot is using arrow keys like a user using the keyboard would.

leleog
03-07-2012, 05:08 PM
The bot is using arrow keys like a user using the keyboard would.

is there anything I can do to help?

demonz
03-07-2012, 05:15 PM
Hey Need put time on spells!! Very spam and not attack wand,, Etc.

Apotheosis
03-07-2012, 05:26 PM
is there any chance you whould remove the wmi, cant find a way to install that on ubuntu, funny people asked me how did i install it on ubuntu LOL

thiiix7
03-07-2012, 05:27 PM
Oh god, uhahsdusa. Still thanks for the reply.

Bushu
03-07-2012, 05:34 PM
DarkstaR
man, sorry to tell that, but this update sucks.
My one char is going back and forth 2 sqm for 2 hours, and second one went to PoH and died by gs.

@edit

and when I'm back and moved to another waypoint, character lured WHOLE RESPAWN on him and I had to heal him manually to not die ;p

DarkstaR
03-07-2012, 05:50 PM
In order to fix bugs like this I need to see them happening. Next time it happens, take a screenshot with diagnostic information enabled. Also, include the script you're using. If the walker constantly gets lost, make your waypoints closer together - 99% of the time this can solve the problem.

mcool
03-07-2012, 08:47 PM
DS I hope you don't forget my problem, which is the char walking square by square slowly between wpts and not being able to chase creatures running on red hp.

Any other information you need i'd like to contribute with for helping you to deal with that.

arar
03-07-2012, 08:56 PM
Darkstar, Here is documentation of my bug.

http://imgur.com/Kk4fc

I wrote it down from the screenshot as I can no longer use Xenobot due to the 14 days thingy, so there might be a mistake somewhere.

I use W7 64


APPCRASH
Tibia.exe
9.4.4.0
4f0ed75c
T0EM0L.dll
0.0.0.0
4f565b54
c0000005
00086f30
6.1.7600.2.0.0.256.48
1033
0a9e
0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
0a9e
0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

LukeFisher
03-07-2012, 10:07 PM
All my chars are getting stuck now in random places, really weird, i have no ide what might cause that, no furniture/fields or any unwalkable tiles on the way and it just walks back an forth and can't reach a waypoint that is just ~5sqm away. I tried different pathfinder settings and it doesn't help

Example at elf fort:

http://i.imgur.com/YI4aC.jpg

EDIT : http://i.imgur.com/WYHRr.jpg <- Diag screenshot

Glidarn
03-07-2012, 10:57 PM
any chance that we'll see the special areas anytime soon?

Syntax
03-07-2012, 11:29 PM
All my chars are getting stuck now in random places, really weird, i have no ide what might cause that, no furniture/fields or any unwalkable tiles on the way and it just walks back an forth and can't reach a waypoint that is just ~5sqm away. I tried different pathfinder settings and it doesn't help

Example at elf fort:

http://i.imgur.com/YI4aC.jpg

EDIT : http://i.imgur.com/WYHRr.jpg <- Diag screenshot

try adding a few stand waypoints nudging it closer and closer to the ladder as a work around. This is what I do when these areas don't work.

ethan
03-08-2012, 12:13 AM
yes , make wpt closers

Y2Quake
03-08-2012, 12:38 AM
I had this issues too, i just remade my waypoints adding some waypoints closer.

Apotheosis
03-08-2012, 01:07 AM
DarkstaR
ill be very happy if you consider the propusals, i had for over 3 months, nothing new.........

it seriusly needs to be done so i can start scripting on xenobot

http://forums.xenobot.net/showthread.php?2140-Xenobot-(Stuff-to-make-it-more-user-friendly)

Curtiz
03-08-2012, 02:48 PM
This bott is pretty much usless now, i have done 5-6 scripts in ED soils and none of em work it always stand still somwhere.. u failed bigtime with this shit.

ziemniaq
03-08-2012, 02:54 PM
Maybe You should try adding nodes and one near another one? Eg. 1 sqm every ~8 moves, because of the map clicks

Curtiz
03-08-2012, 02:57 PM
I did trust me but somewhow it stand still in a sq mabye becuase the char follows the jagged earth~ and when it does it get lost from the nodes but that didnt happend before the stupid uppdate.

Curtiz
03-08-2012, 03:00 PM
Would be nice if someone did a ED soils script and try prove me wrong since i did 5-6 scripts but it always stand still everytime in diffrent sq even tho i almost "spam" nodes with i do the script.

Lolbroek
03-08-2012, 03:11 PM
Would be nice if someone did a ED soils script and try prove me wrong since i did 5-6 scripts but it always stand still everytime in diffrent sq even tho i almost "spam" nodes with i do the script.

when my ed get lvl 130+ i will make soils ed so far im using ek soils and works perfect so its not the bot

Btw Darkstarr Gz on the anti fire and furniture

DarkstaR
03-08-2012, 03:14 PM
Please give me a screenshot of the minimap at the "soils." Also, Curtiz, give me screenshots of your minimap. Screenshots of playing window with diagnostic information turned on will help as well.

Y2Quake
03-08-2012, 03:20 PM
Darkstar, i've a "bug" report. I know you already noticed that if nodes are not enough close the char will get stucked. Well, i got that problem with one of my scripts and i remade it (Earths elementals edron). The walker went perfectly but the problem was that when it for example lured 2 monsters and started running away (Distance 3sqm), when it killed one of them didn't loot instantly (Since it loots after all dead), and when he finished killing the second one he couldn't reach the position of the first one for loot and got stucked

DarkstaR
03-08-2012, 03:31 PM
It wont try to loot if it cannot reach a monster. exactly how far away from your node did you run? lol

Y2Quake
03-08-2012, 03:44 PM
No it wasn't very far, it was in the screen but there was a wall in the middle between my char and the monster.

(Dead monster) ----- (Char)


The wall in the middle was like 10 sqms to the north and 10 to the south.

DarkstaR
03-08-2012, 03:52 PM
It probably expanded too many nodes then. I know which wall you mean, just don't see how it would happen like that. I'm making some fixes to stuff now.

Y2Quake
03-08-2012, 04:12 PM
Oks nick, since now i'll be casting everyone of my hunts, so if something happens i'll give you a vid.

Wito
03-08-2012, 04:46 PM
There is a problem with node becuase its going around 5sqm~ away from node, IF you want it to work 100% just make stands instead of nodes. It wont loot monster if its not in screenshot i have already tested it and it never loot if its away from window.

DarkstaRr You should make like nodes before update and those new nodes in walker. Cause sometimes its better to run 5sqm away from node and sometimes its getting stuck with this shit.

Y2Quake
03-08-2012, 04:48 PM
There is a problem with node becuase its going around 5sqm~ away from node, IF you want it to work 100% just make stands instead of nodes. It wont loot monster if its not in screenshot i have already tested it and it never loot if its away from window.

DarkstaRr You should make like nodes before update and those new nodes in walker. Cause sometimes its better to run 5sqm away from node and sometimes its getting stuck with this shit.

Nodes are okey, and i didn't say the bot loots if the corpse is not in the screen, read well. You have to make the nodes closer, he said it 1 thousand times

LukeFisher
03-08-2012, 05:13 PM
Well i created 3 more waypoints and it still gets stuck like on the pict, all waypoints are not more than 3sqm away from each other. This is a bug, please fix it

EDIT: it was the same spot but approached again in my waypoints, gotta add more waypoints here too .. anyways i do not like fixing every script i have, i never know where will it get stuck, what is this feature for ? it's extremely annoying

S0ny
03-08-2012, 05:39 PM
yo, i need help with the item withdraw...
How to set that " Self.WithdrawItems(1, 268, {268, 1, 2})" to make it withdraw mana pots from my depot?

arar
03-08-2012, 06:15 PM
Darkstar, Here is documentation of my bug.

http://imgur.com/Kk4fc

I wrote it down from the screenshot as I can no longer use Xenobot due to the 14 days thingy, so there might be a mistake somewhere.

I use W7 64

So Darkstar, did you look into that bug, I wasting premmy days on 2 accounts, and Xenobot time.

DarkstaR
03-08-2012, 06:49 PM
I've PM'd you and have yet to see a response, I even made a post saying that a few pages back.

Surfsideryan
03-08-2012, 07:21 PM
thanks DarkstaR, quality update!

Glidarn
03-08-2012, 07:29 PM
Any chance that we'll see special areas in the next update?

DarkstaR
03-08-2012, 07:39 PM
The next update will be a small patch-level update to fix some of the bugs brought to my attention (in most cases, rather rudely) after releasing this update. The update after that, however, special areas are planned for. I do have other things on the list, though, that are more important.

Y2Quake
03-08-2012, 09:43 PM
With special areas and trade with npcs we're gonna be able to rape it!

LukeFisher
03-08-2012, 10:35 PM
The next update will be a small patch-level update to fix some of the bugs brought to my attention (in most cases, rather rudely) after releasing this update. The update after that, however, special areas are planned for. I do have other things on the list, though, that are more important.

noice, you can haz some kebap

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/428304_3267782968792_1093841982_33364698_223636588 _n.jpg

DarkstaR
03-09-2012, 08:01 PM
That kebab shit made me crack up at work, in the middle of the break room. People were looking at me like I was crazy. Haha.


@Babies
Here you go <3 (http://forums.xenobot.net/showthread.php?2178)

flave
03-18-2012, 12:47 PM
Anybody can help me ? how to make exori ico and exori hur in targeting ?

Rozkurvitov
05-09-2012, 08:20 PM
spall problem with depositer
21:14 [XenoScript] depositnecrohero.lua: ')' expected near '{'


Self.DepositItems({10320, 1}, {3574, 1}, {11475, 1}, {3324, 2})
Self.WithdrawItems({237, 3, 300})
I only change it, what I doing bad?
Please Fix it for me, or give suggestion about it